Covid-19 : update 20 April 2020

Kris Vermeulen/ april 20, 2020/ Algemeen

Beste Zwemmers, Trainers, Leden, Familieleden en Supporters,

Verschrikkelijk nieuws, maar wel te verwachten. De kogel is door de kerk – dit jaar in de zomer geen BK, geen Zomercriterium, geen gezellige Mol Tweedaagse eind Juni – juist nikske. En dit allemaal door dit verschrikkelijke virus wat nog altijd niet onder controle is.

De waterpolo competitie is volledig gestopt voor dit seizoen. Ook de bekermatch waar de seniors zich wisten te plaatsen voor de finale wordt niet gespeeld. Hopelijk kunnen we vanaf september de competitie terug starten waar alle ploegen dan terug in dezelfde afdeling zullen spelen gezien er voor dit seizoen geen stijgers of dalers zullen zijn.

In tussentijd hopen wij dat jullie allemaal nog gezond zijn en blijven – van zodra we terug concrete plannen kunnen maken zullen wij jullie als Bestuur te samen met de trainers zo snel mogelijk inlichten.

Probeer in conditie te blijven en hou het gezond en veilig.

Bestuur M.Z.V.-A.

Share this Post