WP U11 Tornooi Jespo

/ oktober 4, 2015/ Waterpolo

De U11 eendjes merksem namen vandaag deel aan hun eerste tornooitje van het nieuwe seizoen.

Met 2 nieuwe spelertjes Seppe Jacobs , Eduard Andrei Pascu en 4 spelertjes die vorig jaar reeds deelnamen kreeg iedereen ruim de gelegenheid om ervaring op te doen.
Trainer Maxim wist vanaf de eerste wedstrijd tegen het sterke Wase B team zijn ploegje te motiveren, dit resulteerde in een 4-8 nederlaag.
Nadien werd er een zeer spannende match gespeeld tegen Antwerpse. na een 2-2 ruststand stond Merksem met nog 17 seconden te spelen op 6 – 5 voorsprong. In de laatste seconde scoorde Antwerpse nog en zo werd de eindstand 6-6.
In de laatste wedstrijd moesten onze 2 nieuwe spelertjes aangevuld met Flor, Cederic , Amber en Mayra in de eerste time de wet van de sterkste ondergaan, we draaiden met een 9 –1 achterstand. In de laatste periode werd zeer mooi samengespeeld en enkele keren na meerdere pasjes aan elkaar gescoord. Uiteindelijk werd de eindstand 14-3.
Volhouden is de boodschap, als iedereen nog wat meer op elkaar ingespeeld geraakt , kunnen we zeker een mooi seizoen spelen in deze reeks. De trainers, bijgestaan door de seniors op zaterdag tijdens de training hebben er alvast zin in!

Uitslagen U11 4-10-2015

Share this Post