Ketnet zoekt zwemmers

/ juli 26, 2016/ Zwemmen

Ketnet zoekt 8-12 jarige zwemmers voor opname!

Voor opnames op Ketnet zijn we op zoek naar enkele 8- tot 12-jarige meisjes en jongens, die ons iets meer kunnen vertellen over wedstrijdzwemmen/zwemmen als topsport. In augustus staat Ketnet namelijk volledig in het teken van de Olympische Spelen. Een hele delegatie Belgische zwemmers zakt af naar Rio, dus besteden ze ook een volledige aflevering aan zwemmen als competitie.

Elke aflevering nodigen ze experts uit en publiek. Experts zijn niet enkel bekende topsporters, maar ook ketnetters die zich 100% geven voor hun sport – en er genoeg van weten.

Als je tussen 8 en 12 jaar bent, niet angstig bent om iets te zeggen voor de camera en kennis hebt van de verschillende zwemdisciplines en –technieken, meld je dan zeker aan via koenvanbuggenhout@zwemfed.be.

Uiteraard wordt dit volledig begeleid door Ketnet en de wrapper/presentator, wordt het gerepeteerd en is de sfeer luchtig.
Opnames zijn gepland op maandagochtend 8 augustus 2016, tussen 07u00 en 09u00.

Share this Post