Verdienstelijke leden, topsporters en topsportclubs

Kris Vermeulen/ februari 23, 2019/ Algemeen

MZVA droeg dit jaar Philip Verhelle voor als verdienstelijk lid. (hieronder de tekst die gisteren op de viering werd voorgelezen)
Als topsporters werden dit jaar voor MZVA Charlotte Van Deuren, Tygo Heyrman, Fleur Vermeiren, Noah en Chloë Martens gevierd voor hun mooie prestaties in 2018!
Ook dit jaar werd MZVA uitgeroepen tot Topsportclub van Merksem en mochten we een mooie trofee ontvangen!    

Vele jaren geleden sloot Philip zich aan bij onze vereniging als ouder van een dochter die voor de zwemsport had gekozen. Al snel stelde hij zijn vele talenten ter beschikking van de club.
In ons bestuur nam hij tal van functies waar: penningmeester, webmaster, ombudsman,…
Maar ook als organisator van de jaarlijkse quiz, speaker op tal van zwemfeesten, teambuilding en stage organisator, tafel official waterpolo, …. blonk hij uit door zijn professionele aanpak en toewijding. Dikwijls als een stresskonijn maar steeds positief en oplossingsgericht met veel humor.
Ook sportief trok hij de zwembroek aan en is nog steeds lid van ons master zwemteam.
Philip is een lid waarvan elke club maar van kan dromen en die elke vereniging nodig heeft. Helaas voor ons vertoeft hij sinds zijn vervroegde pensionering 7 maanden per jaar in Spanje waardoor we veel minder beroep kunnen doen op zijn vele talenten. We gunnen het hem echter van harte en willen hem hier vanavond dan ook bedanken voor die vele jaren van inzet voor onze club.
Het verdienstelijk lid 2018 van de Merksemse zwemvereniging is oververdiend Philip Verhelle.

Share this Post