Merksem viert MZVA sportlaureaten

Kris Vermeulen/ maart 8, 2024/ Algemeen

Afgelopen dinsdag 6 maart 2024, heeft het district Merksem zijn sport verenigingen in de kijker gezet en dit naar jaarlijkse traditie. Ook onze eigenste MZVA, zijnde een van de oudste sportclubs in het district, werd niet vergeten.

De prijs van ‘Uitzonderlijke sport prestatie voor 2023” werd overhandigd aan ons oudste lid, André Joos en dit voor het behalen van de Europese gouden medailles op de 50m, 100m en 200m rugslag in de categorie +85, alsook een zilver medaile op de 50m vrije slag. Dikke proficiat André!

De prijs voor ‘Verdienstelijk lid 2023‘ ging naar onze waterpolo trainster Tjade Vermeulen, waarbij ze zelfs een kort interview heeft gegeven hoe het is als vrouw in de waterpolo. Dikke proficiat Tjade!

Laatste prijs en zeker niet de minste, namelijk ‘Topsportprestatie sporter 2023” ging naar David Witteboon en dit om verschillende prestaties die hij in 2023 neerzette, waaronder Belgisch kampioen in de 100m, 200m en 400m vrije slag in de categorie 60-64jaar, alsook voor een knappe bronzen medaille op het Europese kampioenschap voor de 200m wissel en ook nog eens deelname aan de wereldkampioenschappen. Dikke proficiat David!

Als allerlaatste werden ook de clubs nog eens beloont met een trofee, waarbij onze penningmeester en zoveel meer Thea Quaghebeur de trofee in handen heeft genomen, tot groot genoegen. Bedankt Thea!

Share this Post