Just Relay

/ oktober 2, 2015/ Zwemmen

Just Relay is misschien wel het leukste zwemfeest van dit land! Think fun, think drinks, think beats. Deze sportieve zomerse cocktail was ondertussen aan z’n derde editie toe op zaterdag 26 september in zwembad Wezenberg te Antwerpen. Het concept omvatte ook dit jaar een reeks aflossingswedstrijden, waarin ploegen van vier mannen en/of vrouwen het in verschillende zwemstijlen tegen mekaar opnemen op weg naar eeuwige roem. Getraind of niet, inzet en fun factor tellen, niet de behaalde tijden. Niet alleen voor de snelste ploegen, ook voor de meeste originele outfits waren er prijzen voorzien. De opbrengst gaat naar het Berrefonds en naar de strijd tegen mucoviscidose. DJ Gascar en Medic stonden weer garant voor beats en entertainment. Meter en peter van het event zijn mediagezicht Nasrien Cnops en topzwemmer Dieter Dekoninck. Een aantal MZV-A’ers waren ook van de partij en figureren in de “after movie” van dit evenement. Druk op de link hieronder en laat je nu al overtuigen om volgend jaar zeker van de partij te zijn.

Share this Post