Shark Herentals 10-10-2020

Kris Vermeulen/ oktober 12, 2020/ Zwemmen

EINDELIJK na meer dan 6 maand verleden zaterdag terug een eerste echte officiele zwemwedstrijd – 400 meter wedstrijd in Herentals georganiseerd door Shark. Link naar uitslag zoals onderstaand. Corona richtlijnen van verscheidene bladzijden welke door iedereen strikt moesten nageleefd worden en werden. Geen publiek binnen – buiten in de gietende regen met mondmasker en per baan in een afgebakend vak… we stonden er echt helemaal alleen en nat. Ook voor de zwemmers inzwemmen per club in bubbel – beperkt in tijd en na de gezwommen wedstrijd direct complex verlaten en naar huis…

Resultaten naar omstandigheden en na zo lang geen wedstrijd te hebben gezwommen gewoon zeer goed van ieder. Proficiat aan alle zwemmers en trainers.  

Share this Post