Charlotte Van Deuren Sportvrouw 2019

Kris Vermeulen/ december 22, 2020/ Algemeen, Zwemmen

Dikke proficiat aan onze Club-eigen Charlotte met haar titel van sportvrouw 2019 !!

De jaarlijkse traditie om de Brasschaatse sportfiguren van 2019 feestelijk te lauweren werd keer op keer uitgesteld. Omdat het jaar stilaan teneinde loopt, worden de gelauwerden coronaproof opgezocht en gehuldigd door Mieke Verschaeren, voorzitter sportraad en schepen van sport, Adinda Van Gerven.

Charlotte Van Deuren kreeg de titel van sportvrouw 2019. Charlotte zwemt reeds van jonge leeftijd en is lid geweest van de Brabo selectieploeg (club van Pieter T. en Kimberly B.). 23 uur trainen per week met een volledige lessenrooster op het GIB. Ze behaalde vele ereplaatsen. Vorig seizoen is ze na een blessure helemaal individueel terug gekomen met top resultaten: PK 400m wissel, VK 800m vrije slag, BK aflossing 4x100m vrije slag, 3de plaats BK aflossing 4x100m wissel. Een voorbeeld van doorzettingsvermogen.

Van harte gefeliciteerd!

Share this Post