BRABO Selectie zomercircuit 24-25/07/2021

Kris Vermeulen/ juli 28, 2021/ Zwemmen

Verleden weekend 24 & 25 Juli 2021 was het eindelijk nog eens zover – onze competitie zwemmers hadden na bijna 1 1/2 jaar en na een thuis stage nog eens de mogelijkheid om corona proof zonder publiek een wedstrijd te kunnen zwemmen.

Organisatie voor deze kwalificatie wedstrijd voor de Belgische Finales van volgend weekend was in handen van Brabo en is vlekkeloos verlopen – proficiat en dank zeer zeker ook aan alle MZVA trainers, medewerkers en officials.

We waren goed vertegenwoordigd en dit deed plezier. Na zulk een lange termijn was het echt raar en dit ook zeer zeker voor de zwemmers zelf.

Volledige uitslag is hierbij gevoegd.

Proficiat aan alle zwemmers voor de mooie resultaten. Inmiddels hebben we ook reeds de lijst van de geselecteerden voor de finales (officieus Belgisch Kampioenschap) doorgekregen en echt om fier op te zijn.   

Met vriendelijk groeten, MZVA

Share this Post