U11 WP eerste wedstrijd

Kris Vermeulen/ oktober 11, 2022/ Algemeen

Zondag 2 oktober was het voor onze U11 van de waterpolo het allereerste tornooi van het seizoen. Dit tornooi vond plaats in het zwembad van Mechelen. Het was niet alleen het eerste tornooi van het seizoen, maar het waren ook de eerste wedstrijden voor onze klasse met de nieuwe spelregels. Die nieuwe regels waren even wennen voor onze U11 maar na verloop van tijd ging het als maar beter. De wedstrijden werden 5 tegen 5 gespeeld en 4 keer 5 minuten met doorlopende tijd.

Daar stonden we dan in het zwembad van Mechelen met maar 5 spelers, dat wil dus ook zeggen geen wisselspelers. Desondanks de weinige spelers in het veld hebben ze het super goed gedaan, vooral op het vlak van samen spelen. Deze U11 zijn een echt team en zijn een privilege om aan te mogen lesgeven!

De eerste wedstrijd hebben ze met 11-12 tegen Mechelen gewonnen. De ander twee hebben ze verloren maar het is veel belangrijker dat ze goed samen spelen en er plezier in beleven, dan te winnen!

Share this Post